Kelchboon.nl

ICT Service Buro.

Aanbieding

Back-up Service

Maak gebruik van deze aanbieding.

Verdwenen bestanden.

verdwenen bestanden

Waar zijn mijn bestanden gebleven?

Verloren bestanden kunnen gemakkelijk worden hersteld. Hierbij geld dat je het verlies snel genoeg moet opmerken. Iedere keer als u iets wegschrijft naar de harde schijf wordt de kans groter dat u uw bestanden niet meer terug kunt halen. Uw harde schijf zou uw opgeslagen bestanden kunnen overschrijven. Dus als u bestanden mist, gebruik de computer dan zo min mogelijk totdat de bestanden hersteld zijn.

Controleer de Prullenbak, Als u namelijk iets verwijderd dan slaat Windows deze verwijderde bestanden op in de prullenbak. Dit is een Veiligheidsmaatregel. De Prullenbak kunt u vinden in de linkerbovenhoek van uw beeldscherm. Als u de bestanden hier vindt, selecteer ze, klik er met de rechtermuisknop op, en kies terugzetten.

Back-up

Maak regelmatig een back-up. Als u regelmatig een back-up van de harde schijf maakt. In ieder geval op zijn minst de bibliotheken Er zijn diverse back-up programma's in de handel. Tegenwoordig zijn er ook diverse online back-up diensten kelchboon.nl kunt u hierin adviseren. Mocht u dan toch bestanden kwijt zijn (door bijvoorbeeld een harde schijf crash dan weet u zeker dat u een back-up heeft.

Zelf in Windows 10 een back-up in stellen en u weet niet hoe? klik hier