Kelchboon.nl

ICT Service Buro.

Aanbieding

Back-up Service

Maak gebruik van deze aanbieding.

Computer Reparatie.

computer reparatie afbeelding

Computer reparatie.

Computer reparatie is specialistisch werk, net als onderhoud trouwens. Bovendien is goed onderhoud van groot belang omdat hiermee vaak een dure reparatie voorkomen kan worden. Ondanks het feit dat bijna iedereen tegenwoordig wel met een computer kan werken is het goed onderhouden of het repareren van een computer toch nog steeds werk voor de echte specialisten. Soms kunnen mensen die denken er verstand van te hebben juist meer schade toebrengen aan uw computer en omdat het dan vaak gaat om een familielid of een kennis heeft u ook geen enkele garantie. Het is dus een goede keuze als u de computer reparatie laat uitvoeren door Kelchboon.nl.

Bij u thuis.

Het onderzoek doen we gewoon bij u thuis. Het onderzoek doen we gewoon bij u thuis. Naar aanleiding van dit onderzoek kunnen we bespreken wat de kosten worden voor de computer reparatie. De reparatie aan de computer wordt wel op het kantoor van kelchbbon uitgevoerd, omdat we daar het juiste gereedschap hebben. Mocht de reparatie langer dan één week gaan duren, dan krijgt u in deze periode een laptop ter beschikking zodat u niet zonder hoeft te zitten en gewoon kunt werken. Bij Kelchboon.nl krijgt u, indien bij de reparatie ook onderdelen zijn vervangen, uiteraard 12 maanden garantie op deze onderdelen.

Leen Laptop.

Tijdens de periode dat u geen pc of laptop heeft, stelt kelchboon u een laptop beschikbaar waar geen extra kosten aan verbonden zijn. Deze laptop is voorzien van de laatste updates met daarbij een tekst verwerking pakket en virusscanner. Het mailaccount zetten we niet over op de leen laptop, dit in verband met de wet op de privacy (AVG).

Toch E-mail uitlezen.

Vaak is de E-mail ook online te benaderen. De meeste providers hebben hier een functie voor genaamd Webmail. Vaak is deze te benaderen via de webpagina van uw provider. De medewerker van kelchboon zal u hierbij helpen.

Wat is er nodig voor webmail?

Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een internet abonnement bij een provider en een actief E-mailadres (waar u E-mail mee ontvangt) met bijbehorend wachtwoord.

Simpele Reparaties.

De volgende problemen kunnen via hulp of afstand verholpen worden:

  1. Uw computer of laptop werkt plotseling langzamer dan voorheen.
  2. U denkt dat uw computer of laptop geïnfecteerd is met een virus of spyware infectie.
  3. Als er problemen zijn met de draadloze internet verbinding.
    • Opm. De computer moet dan wel met een internetkabel vebonden zijn, anders is dit niet mogelijk.
  4. De computer last heeft van vreemde pop-ups (advertenties).
  5. Problemen betreffende randapparatuur, bijvoorbeeld een printer- of scannerstoring

Hoe krijg ik hulp afstand.

Voor hulp of afstand kunt u een ComputerSafe abonnement afsluiten.