Kelchboon.nl

ICT Service Buro.

Aanbieding

Back-up Service

Maak gebruik van deze aanbieding.

Laptop Reparatie.

laptop reparatie afbeelding

Laptop reparatie.

Het onderhoud (stofvrij houden van de cooling fan en moederbord) is hierbij een must. Een laptop wordt doorgaans in de vrije tijd meestal gebruikt op schoot. Vandaar dat de koeling minder wordt en het systeem snel warm wordt en daardoor uitschakelt. De ingebouwde sensoren, zorgen dat het systeem niet beschadigd. Het aanwezige stof zal verwijderd moet om verdere verhitting en beschadigingen te voorkomen.

Scherm vervangen.

Een van de meest voorkomende schades van een laptop is een defect scherm of een scheur in het scherm. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om informatie van scherm te lezen. Vervangen van het scherm is dan noodzakelijk of u koopt een nieuwe laptop (erg duur). Er zijn twee typen schermen mogelijk: glanzend of mat. Glanzende schermen geven een helderder beeld maar wel veel reflecties van lichtbronnen of de zon. Een mat scherm daarentegen heeft minder last van reflecties door de zon of lampen. De inhoud op je scherm is daardoor beter leesbaar. Om een scherm te vervangen zal deze losgemaakt moeten worden van de behuizing. Kortom een arbeidintensief werkje. Kelchboon.nl heeft veel ervaring in het vervangen van schermen.

Bij u thuis.

Het onderzoek doen we gewoon bij u thuis. Het onderzoek doen we gewoon bij u thuis. Naar aanleiding van dit onderzoek kunnen we bespreken wat de kosten worden voor de computer reparatie. De reparatie aan de computer wordt wel op het kantoor van kelchbbon uitgevoerd, omdat we daar het juiste gereedschap hebben. Mocht de reparatie langer dan één week gaan duren, dan krijgt u in deze periode een laptop ter beschikking zodat u niet zonder hoeft te zitten en gewoon kunt werken. Bij Kelchboon.nl krijgt u, indien bij de reparatie ook onderdelen zijn vervangen, uiteraard 6 maanden garantie op deze onderdelen.

Leen Laptop.

Tijdens de periode dat u geen pc of laptop heeft, stelt kelchboon u een laptop beschikbaar waar geen extra kosten aan verbonden zijn. Deze laptop is voorzien van de laatste updates met daarbij een tekst verwerking pakket en virusscanner. Het mailaccount zetten we niet over op de leen laptop, dit in verband met de wet op de privacy (AVG).

Toch E-mail uitlezen.

Vaak is de E-mail ook online te benaderen. De meeste providers hebben hier een functie voor genaamd Webmail. Vaak is deze te benaderen via de webpagina van uw provider. De medewerker van kelchboon zal u hierbij helpen.

Wat is er nodig voor webmail?

Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een internet abonnement bij een provider en een actief E-mailadres (waar u E-mail mee ontvangt) met bijbehorend wachtwoord.

Simpele Reparaties.

De volgende problemen kunnen via hulp of afstand verholpen worden:

  1. Uw computer of laptop werkt plotseling langzamer dan voorheen.
  2. U denkt dat uw computer of laptop geïnfecteerd is met een virus of spyware infectie.
  3. Als er problemen zijn met de draadloze internet verbinding.
    • Opm. De computer moet dan wel met een internetkabel vebonden zijn, anders is dit niet mogelijk.
  4. De computer last heeft van vreemde pop-ups (advertenties).
  5. Problemen betreffende randapparatuur, bijvoorbeeld een printer- of scannerstoring

Harde schijf bijna (ratelt) defect?!

Indien de oude harde schijf van uw laptop vervangen moet worden voor een nieuw en snellere Solid State Drive (SSD) en u graag een back-up wilt hebben van uw bestanden dan is dat mogelijk. Hier wordt wel een meer prijs voor berekend

Hoe krijg ik hulp afstand.

Voor hulp of afstand kunt u een ComputerSafe abonnement afsluiten.